Menu

Předvánoční návštěva Prahy, 13.12.2018

Je to už téměř tradice, co se každý rok v předvánoční čas vydáváme na výlet do Prahy.Tam nás pokaždé čeká výlet parníkem po Vltavě, kde je nám naservírováno pohoštění ve formě teplého kakaa a voňavého cukroví. A my se pak kocháme pohledem na naše krásné hlavní město z paluby výletní lodi a posloucháme k tomu vánoční koledy.

Tento zážitek nám každoročně zprostředkovává společnost Globalpayments, která sídlí v Praze a kam se také po lodním dobrodružství vydáváme. Zde nás vždy přivítá paní Pokorná, která je dobrou duší této akce a která vše organizuje. V sídle firmy je pro nás připraven oběd a čeká nás mikulášská nadílka. Na mikulášskou nadílku přispívají i zaměstnanci společnosti , kteří vždy předem zakoupí dárek, o kter ý si naši klienti napíší ,,Mikulášovi“. Zaměstnanci společnosti se této akce osobně zúčastňují, proto si pro ně připravíme malé dárky a společně si zazpíváme koledy.

Společnost Globalpayments patří mezi naše pravidelné a dlouholeté podporovatele, kromě financování výletu do Prahy, nám každoročně přispějí na naši činnost také finančním darem. Společnosti Globalpayments patří naše velké poděkování

 

 

 

partneri 2partneri 3partneri 4

vsichni partneri